LAPINOS

LAPINOS Lapinos

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 75 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lapinos. Meer weten? Ontdek meer

9 mrt 2022 om 14:32 Top eten!
6 mrt 2022 om 3:03 Lekker
1 mrt 2022 om 23:38 Eerste keer dat ik spijt heb van men bestelling eten koud schotel besteld was enkel stukjes kip en champignonsaus appart dat niet op champignonsaus proefde ik heb extra American patatos besteld en voor betaald dit was dus geen schotel
3 feb 2022 om 10:21 Lekker vers!
2 feb 2022 om 20:00 Eten was top top zeker herhaalbaar
29 jan 2022 om 10:42 Bezorging was super snel en vriendelijk, waren zelfs 10min blijven wachten omdat wij nog niet thuis waren. En dit was in de nacht. Maar, ik heb nog nooit zo’n smerige pizza gegeten. Er zat zoveel tomatensaus op dat ik nog liever een fles passata at.
28 jan 2022 om 21:12 Het eten was heerlijk zeker een aanrader!!
14 jan 2022 om 20:12 Het eten was er heel snel vriendelijke koerier en super lekker en warm ik bestel zeker trug top
10 jan 2022 om 7:56 Er zat echt veel te veel olie in de pasta. De onderste laag penne zat echt ondergedompeld in olie en kon ik daardoor gewoon niet eten. Ook echt totaal geen currysaus geproefd, was eerder een zwakke roomachtige saus.
9 jan 2022 om 22:26 Het eten werd op het aangegeven tijdstip bezorgd. Het eten was wel lekker, maar we kregen 2 andere soorten van pasta dan dat we besteld hadden en we hadden 1 drank te kort. Verder was de pasta wel lekker
5 jan 2022 om 21:53 Heerlijk gegeten lekkere pizza's
5 jan 2022 om 15:19 lekker!